instrade-logo

office

Ние сме лицензиран застрахователен брокер.

Над 25 години опит в застраховането!

Като регионален лидер в осигуряването на експертни решения в областа на застраховането и управлението на рискове Инстрейд е задължен да предостави на Вас- нашия ценен и переспективен клиент, помощ и съдействие при изграждането на нова, ценово ефективна стратегия за управлението на факторите влияещи върху Вашата лична или фирмена безопастност.
Повече от застрахователен брокер, ние надхвърляме традиционната роля на обикновен посредник, за да се превърнем във Ваш съветник и застъпник. Ние използваме нашите задълбочени познания и натрупан опит за да гарантираме, че Вашите цели, начин на живот, бизнес и семейство са обезпечени по най-добрия начин.
Като професионалисти в област, касаеща пряко благополучието на клиентите ни нашата мисия е и ще остане базирана върху следните приоритети:

  • Експертиза – Ние заставаме зад експертното ни мнение, базирано на дългогодишния ни опит. Ние ще продължим да усвояваваме нови знания за да поддържаме ной-високо ниво на обслужване.
  • Обслужване – Ние предлагаме най-високо ниво на обслужване, включващо не само продажба на застрахователни полици, а цялостен анализ, офериране, следпродажбен асист и експертиза.
  • Независимост – Ние сме независим брокер работещ само за своя клиент. Ние не сме обвързани с никоя финансова институция, друга фирма или застраховател. Нашите клеинти са с нас защото са ни избрали, а не защото за били принудени.
  • Дългосрочно партньорство – Повечето ни клиенти са с нас от дълги години защото знаят, че могат да разчитат на нас.
Licenz-600

Лиценз

Лиценз от Комисията за финансов надзор за извършване на дейност като застрахователен брокер.

kzld-600

Удостоверение

Удостоверение за вписване като оператор на лични данни от Комисията за защита на лични данни.

certificat-baib-600

Сертификат

Сертификат за член-учредител на Българска Асоциация на Застрахователните Брокери.

Нашите професионални услуги са напълно безплатни за Вас! Ще договорим по-изгодни условия и тарифи, като използваме дългогодишните си контакти в област, в която ние сме специалисти.

Поискайте допълнителна информация.

Запитване

top