КЗЛД обяви публичен търг за строежа на паркинг за 100 000 лв

КЗЛДКомисията за защита на личните данни е обявила публичен търг за изграждането на паркинг на стойност 100 000 лв в София, става ясно от обявената на сайта на ведомството обществена поръчка.

Новият паркинг трябва да бъде изграден на столичния бул. „Проф. Цветан Лазаров“ 2 под строящия се „София тех парк“. Поръчката трябва да бъде изпълнена за 30 дни, а дейностите на изпълнителя ще бъдат свързани с разкъртване на асфалтови настилки, разваляне на бетонни бордюри, извозване на строителните отпадъци, асфалтиране и полагане на маркировка, става ясно от публикуваната документация. Най-голяма тежест при оценяването е отредена на „организация на изпълнението на поръчката“, 30 % е цената и 10 % срокът на изпълнение.

Инстрейд Застрахователен брокер припомня, че от април 2016 година задължителната гаранция, която изпълнителите на обществени поръчки трябва да представят, може да е под формата на застраховка. Застраховка Финансова гаранция е инструмент, широко използван в Европейския съюз и други страни, тъй като има ред предимства пред паричната и банковата гаранция. Инстрейд Застрахователен брокер предлага Застраховка Гаранция от самото начало. Свържете се с нас, за да ви дадем подробности и оферта.


top