Бургас пуска търг за 500 камери за наблюдение на целия град

търг за видеокамери в бургас

Над 500 видеокамери ще следят обществените пространства и градския транспорт в Община Бургас. С нова обществена поръчка, общината търси фирма, която да осигури устройствата, монтажа и поддръжката на техниката.

 

Сумата на търга за видеокамерите е над 165 хил. лева. Две са обособените позиции на търга – за наблюдение на публичните пространства в общината са предвидени 65 хил. лв., а за обществения транспорт – над 100 хил. лв., пише E-burgas.

 

3 години е срокът за изпълнение на поръчката. Цели 291 камери ще са необходими за наблюдение на градския транспорт. По автобусните спирки ще се монтират 2015 от тях. Останалите видеокамери ще осигурят видеонаблюдението на ключови кръстовища и надлези.

 

Общо 206 камери ще бъдат монтирани за наблюдение на ключови места в Бургас. За Морската градина в града са предвидени 16 устройства. 12 камери ще следят участъка между Гаров площад и площад “Тройката” по ул. „Александровска“. Ще се наблюдават още Морското казино, Акве Калиде, Комплекс “Флора”, Моста, ул. “Батенберг”, дворове на училища, спортни и детски площадки, междублокови пространства и др.

 

Със Застраховка Гаранция (БОНД) на Инстрейд Застрахователен брокер може да се осигури гъвкавост и изгодни условия както за изпълнителя, така и за възложителя на обществената поръчка. Свържете се с нас за професионална консултация и оферта.


top