Асфалтират Созопол за новия туристически сезон с търг за близо 1 млн. лева

застраховка гаранция обществена поръчка

Град Созопол и околните села ще се сдобият с преасфалтирани улици за началото на новия туристическия сезон. С обществена поръчка за асфалтиране, преасфалтиране и локален ремонт Община Созопол ще се погрижи за подобряване на инфраструктурата в района. Стойността на търга е близо 1 млн. лева, пише e-burgas.

 

Предметът на поръчката е за текущи ремонти и превантивно поддържане, без да се разделя на обособени позиции. В търга не се посочват конкретни обекти, които ще подлежат на изпълнение. Освен Созопол, обаче, се планира дейностите да засегнат град Черноморец и селата Равадиново, Присад, Зидарово, Атия и др. Точната стойност на поръчката е 833 330 лв. без ДДС.

 

Ремонтните дейности включват ръчно и машинно полагане на асфалтобетон, изрязване на асфалтова настилка, полагане на банкети, изкоп на канавки. Предвижда се също и почистване и ремонт на водостоци.

 

Изисквания към кандидатите

От кандидатите за изпълнители на обществената поръчка за асфалтиране на Община Созопол се изисква задължителна гаранция за изпълнение. От април 2016 г. тя може да бъде под 3 форми – парична, банкова или застраховка.

 

Новият инструмент Застраховка Финансова гаранция на Инстрейд застрахователен брокер предлага изгодни условия както за възложителя, така и за изпълнителя. Свържете се с нас за повече информация и оферта.


top