Купуват мебели с поръчка за над 2,3 млн. лева за Българското председателство на ЕС

застраховка гаранция

Националния център по подготовката и провеждането на Председателството на България на Съвета на ЕС през 2018 г. обяви обществената поръчка за доставка на мебели за събитието. Търгът е за над 2,3 млн. лева, предаде БГНЕС.

 

По голямата част от мебелите ще бъдат разположени в Националния дворец на културата, както и в Дом №2 на Резиденция “Бояна”. И в двете сгради в момента текат усилени ремонтни дейности.

 

На 5 обособени позиции е разделена обществената поръчка, която включва доставка както на мебели, така и на офис оборудване. С търга ще се отърсят заседателни маси, катедра, шкафове и допълнителни мебели за конферентни зали.

 

Общо са нужни 264 броя работни бюра, шкафове и модули. Търсят се и 102 броя различни маси, 1272 броя столове и закачалки. С обществената поръчка се планира да се доставят и общо 184 брояразлични по обем дивани, фотьойли и кресла. Най-скъпо е оборудването на заседателните зали – 1,5 млн. лв., с ДДС.

 

Изисквания към кандидатите

Оферти от кандидатите за изпълнители на обществената поръчка за мебели се приемат до 26 май тази година. Изборът на победител в обществената поръчка ще е на основание предложена “най-ниска цена”, става ясно от документацията. Мебелите трябва да бъдат доставени най-късно до 20 октомври 2017 г., а гаранцията им трябва да е минимум две години.

 

Гаранцията за изпълнение на обществената поръчка може да бъде парична, банкова или застраховка. При Застраховка гаранция не се блокират средства в банка. Освен това, дори може да се получи по-добра цена от банковата гаранция. Инстрейд Застрахователен брокер предлага на българския пазар Застраховка Гаранция (БОНД). Свържете се с нас за професионална консултация и оферта.


top