Пуснаха 4 обществени поръчки за ремонт на Народния театър „Иван Вазов”

 

С над половин милион лева без ДДС ще бъде ремонтиран Народния театър „Иван Вазов”, става ясно от публикуваните 4 обществени поръчки на сайта на театъра.

 

С новия си облик театърът ще посреща зрителите през следващия театрален сезон и ще е домакин на официалното откриване на родното председателство на ЕС в началото на 2018 г.

 

За претапициране на зрителските столове в Голямата и Камерната зали на театъра ще отидат най-много средства – 270 000 лева.

 

С 70 000 лв. ще бъде проектиран и изпълнен ремонта на тоалетните за зрителите и актьорите.

 

За подмяна на Главното разпределително табло на Народния театър са заделени 115 000 лв. А 100 000 лв. – за подмяна на изолации, вентилационни и електрически инсталации на сградата.

 

Ремонтът трябва да започне и да приключи, докато театърът е в лятна ваканция – за общо 60 дни. Крайните срокове за подаване на оферти по 4-те поръчки са 29 май, 2 юни, 7 юни.

 

Изпълнение на обществените поръчки

 

Гаранцията за изпълнение на обществената поръчка може да бъде парична, банкова или застраховка. При Застраховка гаранция не се блокират средства в банка. Освен това, дори може да се получи по-добра цена от банковата гаранция. Инстрейд Застрахователен брокер предлага на българския пазар Застраховка Гаранция (БОНД). Свържете се с нас за професионална консултация и оферта.


top