С поръчка за 53 500 лева без ДДС парламентът ще се пази от хакерски атаки

Обществена поръчка за доставка на софтуерни лицензи за защита за нуждите на Народното събрание обяви парламентът. Общата прогнозна стойност на търга е 53 500 лева без ДДС, сочи сайтът на Народното събрание.

 

Подобна поръчка се пуска всяка година за различна стойност. Сега Народното събрание желае да закупи антивирусен и антиспам софтуер в кратък срок.

 

Предвижда се подновяването на лицензите на използван софтуер за киберсигурност от Народното събрание  за 1000 работни станции и сървъри. Както и за сервизни пакети за година на инсталирани и конфигурирани антиспам защитна стена и защитна стена на интернет страниците на законодателния орган.

 

По обществената поръчка може да се кандидатства до 30 май. Офертите ще бъдат отворени на 31 май.
 

Изпълнение на обществените поръчки

 

Гаранцията за изпълнение на обществената поръчка може да бъде парична, банкова или застраховка. При Застраховка гаранция не се блокират средства в банка. Освен това, дори може да се получи по-добра цена от банковата гаранция. Инстрейд Застрахователен брокер предлага на българския пазар Застраховка Гаранция (БОНД). Свържете се с нас за професионална консултация и оферта.


top