Община Пловдив купува нови паяци

Община Пловдив пусна обществена поръчка за два нови паяка за 490 000 лева.

 

Опит в доставката на подобни машини е едно от изискванията към кандидат-изпълнителите на поръчката. Те трябва да имат и сервизна база за извършване на гаранционно и следгаранционно обслужване, която да е на територията на Пловдив или в някоя от граничните общини.

 

Най-голямата тежест при класиране на офертите ще има цената, която ще носи 60 точки.  Времето за доставка и гаранционният срок ще имат тежест по 20 точки.

 

На сесия на Общинския съвет в края на март предприятието „Паркиране и репатриране” получи разрешение да купи паяците на изплащане за 2 години. Оферти се приемат на адреса на предприятието на ул. „Хр. Г. Данов” от 28 юни до 21 юли. Офертите ще бъдат отворени на 24 юли.

 

Към момента общината вдига неправилно паркираните автомобили с паяци втора употреба.

 

ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ОБЩЕСТВЕНИТЕ ПОРЪЧКИ

 

Гаранцията за изпълнение на обществената поръчка може да бъде парична, банкова или застраховка. При Застраховка гаранция не се блокират средства в банка. Освен това, дори може да се получи по-добра цена от банковата гаранция. Инстрейд Застрахователен брокер предлага на българския пазар Застраховка Гаранция (БОНД). Свържете се с нас за професионална консултация и оферта.


top