Община Петрич ремонтира улици в града и седем села

Община Петрич обяви обществена поръчка за благоустрояване на уличната мрежа в града и седем села за 200 499.69 лева.

 

Със средствата ще бъде направен ремонт на пътното платно и на пропаднал тротоар на ул. „Яне Сандански” в Петрич. Ще бъдат ремонтирани улиците: ул. „Комсомолска” с. Яворница ; ул.”Христо Велев”с. Скрът; ул. „Беласица”с. Ключ; ул. „Победа” и ул. „Странджа”с. Коларово; ул. „Ванюша Валчук”с. Кърналово; една улица в с. Михнево; ул. „Брегалница”с. Кулата; ул. „Цар Самуил” с. Скрът. Предвижда се и авариен ремонт на ул. „Елтепе” в Петрич.
Ще бъдат подменени водопроводните тръби на околовръстната на Петрич ул. „Места”, която пресича промишлената зона.  След това ще се извърши цялостно асфалтиране, за което са предвидени 200 000 лева с ДДС.

 

За най-голямото село в община Петрич – Първомай допълнително се насочват 35 000 лв с ДДС за благоустрояване на различни улици и тротоарни площи.

 

166 000 лв са заделени за ремонт на единични разрушения и деформации по текущото поддържане на цялата улична мрежа в община Петрич през годината.

 

ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ОБЩЕСТВЕНИТЕ ПОРЪЧКИ

 

Гаранцията за изпълнение на обществената поръчка може да бъде парична, банкова или застраховка. При Застраховка гаранция не се блокират средства в банка. Освен това, дори може да се получи по-добра цена от банковата гаранция. Инстрейд Застрахователен брокер предлага на българския пазар Застраховка Гаранция (БОНД). Свържете се с нас за професионална консултация и оферта.

 


top