Община Шумен подменя дограми с 269 996.66 лева без ДДС

Община Шумен обяви обществена поръчка за подмяна на дограмата на административната си сграда, на училища, градини, читалища и кметства. Прогнозната й стойност е 269 996.66 лв. без ДДС.

 

Предвижда се основна реконструкция на помещенията на информационния център на общината и на данъчните каси във фоайето на втория етаж.

 

Миналата година бяха сменени 128 прозореца. С изпълнението на новата поръчка ще бъдат подменени останалите 104 прозореца и 8 врати.

 

Обществената поръчка е разделена на две части. Първата е за подмяната на дограмата на административната сграда и ремонта на информационния център и данъчните каси. Затова са предвидени 166 666 лв. без ДДС. Втората е за дограма за ОП „Строителство и благоустройство“. То ще разполага със 103 300 лв. без ДДС, за да подменя дограмата там, където има най-голяма нужда за поддръжката на училищата, градините, читалищата, селските кметства и други общински сгради.

 

Изпълнение на обществените поръчки

 

Гаранцията за изпълнение на обществената поръчка може да бъде парична, банкова или застраховка. При Застраховка гаранция не се блокират средства в банка. Освен това, дори може да се получи по-добра цена от банковата гаранция. Инстрейд Застрахователен брокер предлага на българския пазар Застраховка Гаранция (БОНД). Свържете се с нас за професионална консултация и оферта.


top