Шуменската болница обяви поръчка за асансьор

Шуменската болница пусна обществена поръчка за изграждане на вътрешен асансьор за пациенти и посетители в Хирургическия блок. 250 хил. лв. без ДДС е максималният финансов ресурс, с който може да задели за него лечебното заведение.

 

Това става ясно от обявената от МБАЛ – Шумен” АД общетсвена поръчка. Тя е с предмет „Реконструкция на част от вътрешната част на Хирургически блок посредством изграждане на асансьорна шахта, монтаж, пускане в експлоатация и сервизиране на асансьорна уредба”.

 

Болницата разполага само с един асансьор, пред който с часове чакат посетители и болни и има голяма нужда от още един такъв.

 

Асансьорът ще се изгради в помещенията по етажите, които са предвидени за столови, но вече не се използват за това. Той ще е с 12 спирки и размери на кабината 1,2/2,3 метра, които осигуряват безпрепятствено превозване на болнични легла и инвалидни колички.

 

Офертите на кандидатите ще бъдат отворени на 13 юли.

 

ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ОБЩЕСТВЕНИТЕ ПОРЪЧКИ

 

Гаранцията за изпълнение на обществената поръчка може да бъде парична, банкова или застраховка. При Застраховка гаранция не се блокират средства в банка. Освен това, дори може да се получи по-добра цена от банковата гаранция. Инстрейд Застрахователен брокер предлага на българския пазар Застраховка Гаранция (БОНД). Свържете се с нас за професионална консултация и оферта.

 


top