Община Шумен търси фирма за дейности на ОП „Строителство и благоустройство“

Община Шумен търси фирма, която да наема ОП „Строителство и благоустройство“ за строително-монтажни дейности по общински имоти. Тя обяви обществена поръчка на стойност 170 хил.лв. без ДДС.

 

Договорът с фирмата ще е за 12 месеца. Възложител на дейностите е ОП „Строителство и благоустройство“.  Плащането ще става от план-сметката на общинското предприятие.

 

„През лятото, когато се струпват всички ремонти по общинските имоти, имаме нужда от допълнителна помощ. Фирмата, която ще спечели поръчката, няма да изпълнява нашите дейности. Ще я наемаме, когато има нужда от допълнително хора“, каза директорът на ОП „Строителство и благоустройство“ Недко Салабашев., цитиран от Шум.бг.

 

По думите му предприятието е приключило с ремонтите на детските площадки, но се налага по някои отново да се ремонтират съоръжения след вандалски прояви.

 

„На площадките в „Боян Българанов“ ремонтирахме чешмичките, оправихме плочките, дъските на перволите, но след два дни отново получихме сигнал, че са счупени“, допълни Салабашев.

 

Изпълнение на обществените поръчки

 

Гаранцията за изпълнение на обществената поръчка може да бъде парична, банкова или застраховка. При Застраховка гаранция не се блокират средства в банка. Освен това, дори може да се получи по-добра цена от банковата гаранция. Инстрейд Застрахователен брокер предлага на българския пазар Застраховка Гаранция (БОНД). Свържете се с нас за професионална консултация и оферта.


top