Пуснаха отново поръчката за новата система в столичния градски транспорт

Oбществената поръчка за новата система за таксуване в градския транспорт в София е обявена отново. Тя беше спряна за повече от месец.

 

Параметрите на търга са без промяна. Максималната стойност е 88 млн. лева без ДДС. Тя ще се изплаща на равни месечни вноски за 10 години. Срокът за въвеждане в експлоатация, след подписване на договор, е между 18 и 24 месеца.

 

Бъдещата системата  ще дава възможност за таксуване на база изминато разстояние или за време, различни начини за плащане, включително и онлайн.

 

Карти, които ще важат за метрото и всички линии от наземния градски транспорт, ще заменят хартиените билети. Видеокамери и датчици, които ще броят качващите се пътници, ще бъдат поставени във всички превозни средства.

 

Оферти се приемат до 13 септември.

 

ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ОБЩЕСТВЕНИТЕ ПОРЪЧКИ

 

Гаранцията за изпълнение на обществената поръчка може да бъде парична, банкова или застраховка. При Застраховка гаранция не се блокират средства в банка. Освен това, дори може да се получи по-добра цена от банковата гаранция. Инстрейд Застрахователен брокер предлага на българския пазар Застраховка Гаранция (БОНД). Свържете се с нас за професионална консултация и оферта.


top