1.4 млн. лв. за гозби и питиета за гостите на БГ председателството

С менюта за 1.4 млн. лв. ще бъдат изхранвани гостите у нас по време на българското председателство на Съвета на ЕС. Това става ясно от обявена обществена поръчка за осигуряване на изхранването на участниците в събитията през първата половина на 2018 г.

 

Изпълнителят ще трябва да осигури пълното обезпечаване на кафе-паузите и кетъринга между форумите и официалните вечери. Както и хапките, и питиетата при откриването в Народния театър.

 

Висок клас посуда, сервитьорите, барманите и дори цветната декорация също ще бъдат грижа на съответната фирма.

 

Изрично е посочено, че видовете салати, супи и основни ястия трябва да имат и вариант без месо за вегетарианците.

 

Пред всяка храна ще има табелки на български и английски езици. Те ще са с описание на ястията, използваните продукти и дори информация за наличните алергени.

 

Всяка храна трябва да бъде придружена от сертификат за качество. Тя задължително трябва да се приготвя в същия ден, в който ще се консумира.

 

Основните събития с кафе-паузите и обедите на блок-маса ще се провеждат в НДК, а вечерите на ръководителите на делегациите ще бъдат основно в София Тех Парк.

 

За ВИП гостите менюто ще бъде 4-степенно, като освен вино, ще им се предлага и ракия. Десертът пък трябва „да не съдържа алкохол, да се яде лесно и да не се топи“.

 

ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ОБЩЕСТВЕНИТЕ ПОРЪЧКИ

 

Гаранцията за изпълнение на обществената поръчка може да бъде парична, банкова или застраховка. При Застраховка гаранция не се блокират средства в банка. Освен това, дори може да се получи по-добра цена от банковата гаранция. Инстрейд Застрахователен брокер предлага на българския пазар Застраховка Гаранция (БОНД). Свържете се с нас за професионална консултация и оферта.


top