Община Дупница търси нова фирма за подпорната стена на р. Бистрица

Община Дупница обяви нова обществена поръчка за изграждане на подпорна стена на десния бряг на р. Бистрица.  Договорът с фирмата, избрана да извърши строителните дейности, е прекратен. Ето защо изграждането на стената ще се забави, става ясно от публикувано в обществената поръчка съобщение на сайта на общината.

 

Прогнозната стойност на новата поръчка  е 245 767 лв. без ДДС.  Офертите ще бъдат отворени 26 септември.

 

В края на август започна дългоочакваното изграждане на подпорна стена на десния бряг на р. Бистрица от Нафтоколонката в посока ВиК- Дупница. На 7 септември обаче, договорът е прекратен по взаимно съгласие.  Причината обаче не е ясна. Общата стойност на поръчката беше 235 661 лв. без ДДС, а времето за изпълнение 40 дни.

ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ОБЩЕСТВЕНИТЕ ПОРЪЧКИ

 

Гаранцията за изпълнение на обществената поръчка може да бъде парична, банкова или застраховка. При Застраховка гаранция не се блокират средства в банка. Освен това, дори може да се получи по-добра цена от банковата гаранция. Инстрейд Застрахователен брокер предлага на българския пазар Застраховка Гаранция (БОНД). Свържете се с нас за професионална консултация и оферта.


top