Обществена поръчка за нов път между Пловдив и Смолян пусна АПИ

Обществена поръчка за изпълнител за извършване на проучвателно-проектантски работи и строителство на 7,5 км от път III-8611 Белица – Загражден от км 10+430 до км 18+000 пусна Агенция „Пътна инфраструктура” (АПИ).

 

Третокласният път осигурява бърза връзка на жителите на Баните, Давидково и Загражден с област Пловдив. Тя е алтернатива на път II-86 Пловдив – Асеновград.

 

Стойността на обществената поръчка е 3 785 000 лв. без ДДС. Средствата са от бюджета на Агенция „Пътна инфраструктура“.

 

Срокът за изпълнение е 365 календарни дни.

Кандидатите могат да подават офертите си до 6 ноември. Те ще бъдат отворени на следващия ден – 7 ноември, в 14 ч. в АПИ.
С изпълнението на проекта ще се подобрят технико-експлоатационните характеристики на третокласния път, ще се осигури безопасност на движение, ще се намалят амортизационните разходи на превозните средства и времето за пътуване, категорични са от агенцията.

 

ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ОБЩЕСТВЕНИТЕ ПОРЪЧКИ

 

Гаранцията за изпълнение на обществената поръчка може да бъде парична, банкова или застраховка. При Застраховка гаранция не се блокират средства в банка. Освен това, дори може да се получи по-добра цена от банковата гаранция. Инстрейд Застрахователен брокер предлага на българския пазар Застраховка Гаранция (БОНД). Свържете се с нас за професионална консултация и оферта.


top