Община Хасково търси фирма за снегопочистване през зимата

Община Хасково обяви обществена поръчка за зимно поддържане и снегопочистване на пътищата в града и в селата през новия зимен сезон.

 

Стойността й е 540 000 лв. без ДДС. А продължителността й е до 31 май 2018 г.

 

За сравнение обществената поръчка за миналата зима бе за 450 000 лв.

 

Поръчката е разделена на 3 обособени позиции.

 

Първата е за общинските пътища и улиците в селата в община Хасково.

 

Втората е за кварталите: “Орфей І”, “Орфей ІІ”, “Република”, “Изгрев”, “Възраждане”, “Дружба І”, “Дружба ІІ”, “Куба”, “Ручока”, “Градска градина”, “Бадема” и “Кенана” (частично). Това са кварталите, намиращи се на север от река Хасковска. С изключение на булевардите, попадащи в участъка и улиците в квартал “Център” и Източна индустриална зона. Те ще се снегопочистват от общинско предприятие “Екопрогрес”.

 

В трета обособена позиция попадат: “Овчарски”, “Тракийски”, “Македонски”, “Хисаря”, “Младежки хълм”, “Воеводски”, “Училищни”, “Каменни” и “Болярово” – намиращи се на юг от река Хасковска с изключение на булевардите, попадащи в участъка, които ще снегопочистват и опесъчават от “Екопрогрес”.

 

Всички обособени позиции са по 180 000 лв. без ДДС. Офертите ще бъдат отворени на 19 октомври.

 

ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ОБЩЕСТВЕНИТЕ ПОРЪЧКИ

 

Гаранцията за изпълнение на обществената поръчка може да бъде парична, банкова или застраховка. При Застраховка гаранция не се блокират средства в банка. Освен това, дори може да се получи по-добра цена от банковата гаранция. Инстрейд Застрахователен брокер предлага на българския пазар Застраховка Гаранция (БОНД). Свържете се с нас за професионална консултация и оферта.


top