Парламентът ремонтира санаториум във Велинград за 134 500 лева

Парламентът дава 134 500 лева без ДДС за ремонта на санаториума си във Велинград. Това става ясно от обявена на сайта на Народното събрание обществена поръчка.

 

Освен реновацията на хотелския комлекс, ще бъде направен и ремонт на помпената станция за минерална вода. Предвижда се ремонт на коридорите, фоайето, рецепцията, залата за гости, административните кабинета, ресторанта, кафенето, тоалетните, магазина и стълбището, както и на част от апартаментите.

 

Стените и таваните на помещенията трябва да бъдат грундирани и боядисани, мебелите да се освежат, паркетът да се изцикли. Същото се отнася и за съблекалните към басейна, помещението на спасителя, това за солариум, сауната, балнолечението, фитнеса, кухнята и склада към нея.

 

Санаториумът на депутатите във Велинград беше ремонтиран основно преди 7 години.

 

ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ОБЩЕСТВЕНИТЕ ПОРЪЧКИ

 

Гаранцията за изпълнение на обществената поръчка може да бъде парична, банкова или застраховка. При Застраховка гаранция не се блокират средства в банка. Освен това, дори може да се получи по-добра цена от банковата гаранция. Инстрейд Застрахователен брокер предлага на българския пазар Застраховка Гаранция (БОНД). Свържете се с нас за професионална консултация и оферта.


top