Община Плевен обяви поръчка за проект за приют за кучета

Община Плевен обяви обществена поръчка за изготвяне на работен проект за основен ремонт и преустройство на сгради /бивша Ветеринарна лечебница/  в „Приют за безстопанствени кучета”. Това съобщиха от пресцентъра на общината.

 

“Този проект е необходим. За да се изчислят средствата, необходими за дейностите, които трябва да бъдат предприети по преустройството на помещенията, за да бъдат планирани в бюджета за следващата година”, каза кметът Георг Спартански.

 

По думите му финансирането ще е на един или два етапа, в зависимост от сумата. „След това ще бъде обявена обществена поръчка за избор на изпълнител на ремонта. Ако няма обжалване на резултатите, се надявам до края на 2018 г. строителните дейности да започнат на практика”, допълни Спартански.

 

Крайният срок за получаване на оферти е 17 часа на 06.11.2017 г.

 

ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ОБЩЕСТВЕНИТЕ ПОРЪЧКИ

 

Гаранцията за изпълнение на обществената поръчка може да бъде парична, банкова или застраховка. При Застраховка гаранция не се блокират средства в банка. Освен това, дори може да се получи по-добра цена от банковата гаранция. Инстрейд Застрахователен брокер предлага на българския пазар Застраховка Гаранция (БОНД). Свържете се с нас за професионална консултация и оферта.


top