Община Дупница пусна поръчка за смяна на канализация за 1 132 728 лв.

Община Дупница обяви обществената поръчка за подмяна на главен канализационен клон в жк “Бистрица” за 1 132 728 лв. Средствата са осигурени от ПУДООС.

 

Общата дължина на канализацията, която трябва да бъде подменена, е 2 947 м. Срокът е 150 дни.

 

Очаква се да бъдат отпуснати средства и за подмяната на останалата част от канализацията. В момента в жк. „Бистрица” се работи по проекта за подмяна на водопровод.

В средата на следващия месец ще бъдат отворени офертите за строително-монтажните работи.

 

Няма обжалване по друга процедура на община Дупница. Тази за рехабилитация по 4 улици – „Евтим Трайчев, „Ропотамо“, „Средец“ и „Велико Търново“, след подмяна на водопровод. Договор с двете фирми, които спечелиха обществената поръчка, ще бъде подписан следващата седмица, уточняват от общината. Сроковете са за проектиране 1 месец, 3 месеца за строителните дейности, гаранционен срок- не по-малко от 12 месеца.

 

 

ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ОБЩЕСТВЕНИТЕ ПОРЪЧКИ

 

Гаранцията за изпълнение на обществената поръчка може да бъде парична, банкова или застраховка. При Застраховка гаранция не се блокират средства в банка. Освен това, дори може да се получи по-добра цена от банковата гаранция. Инстрейд Застрахователен брокер предлага на българския пазар Застраховка Гаранция (БОНД). Свържете се с нас за професионална консултация и оферта.


top