МБАЛ Шумен купува апаратура за 93 643 лв. без ДДС

МБАЛ Шумен обяви обществена поръчка за медицинска апаратура за 98 643 лв. без ДДС. Средствата са целеви и са отпуснати от община Шумен.

 

Лечебното заведение ще закупи общо 18 на брой различни по вид апарати и медицинско оборудване.

 

Това са операционна урологична маса със стандартна окомплектовка, апарат за късовълнова терапия, апарат за електротерапия с нискочестотни токове, двуканален апарат за магнитотерапия, апарат за вакуумтерапия, апарат за ултразвукова терапия, вана за парафин, 8 инфузионни помпи, операционна лампа с две тела, ЕКГ модул за ехограф и 6-канален ЕКГ апарат.

 

Новата апаратура е за отделенията по урология, спешното, II-ро вътрешно, неонатологичното, инфекциозното, детското, ОФРМ, ОАИЛ и операционния блок.

 

Изпълнителите на поръчката ще трябва да доставят, монтират и въведат в експлоатация апаратурата, както и да обучат персонала за работа с нея.

 

ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ОБЩЕСТВЕНИТЕ ПОРЪЧКИ

 

Гаранцията за изпълнение на обществената поръчка може да бъде парична, банкова или застраховка. При Застраховка гаранция не се блокират средства в банка. Освен това, дори може да се получи по-добра цена от банковата гаранция. Инстрейд Застрахователен брокер предлага на българския пазар Застраховка Гаранция (БОНД). Свържете се с нас за професионална консултация и оферта.


top