ДАНС с поръчка за 120 170 лв. за обеди и вечери

ДАНС обяви поръчка за организация и меню на работни вечери и обеди. Това става ясно от сайта на Агенцията за обществени поръчки. Търгът е за 120 170 лв. без ДДС.

 

ДАНС ще плаща не повече от 83.33 лв. без ДДС за обеден куверт в ресторант с 4 или 5 звезди. Менюто ще включва “салата, предястие, основно ястие, следястие, десерт и напитки, не по-малко от: минерална вода – 500 ml, безалкохолна напитка – 250 ml, и алкохолни напитки (твърд алкохол – 50 ml, и чаша вино – 200 ml), чай/кафе”, пише в изискванията.

Кухнята трябва да е няколко вида – българска, европейска и гурме. При нужда трябва да се организира “традиционното посрещане на гостите на входа на заведението” с “хляб, сол, мед и т.н.” Друго специално изискване е “при официални случаи да се представи програма, съдържаща автентични народни и фолклорни обичаи, традиции, танци и др.”.

Българската кухня трябва да съдържа типични ястия по автентични рецепти с характерни суровини и подправки.

 

По-конкретни са изискванията към гурме кухнята: “Да се предложат специални начини за презентация на ястия в търговската зала на ресторанта пред очите на гостите – фламбиране, карвинг. При приготвяне на ястията в състава им да се включат автентични и традиционни български билки, диворастящи плодове, подправки и гъби, лимец, българско кисело мляко и сирене и др.

 

При нужда ресторантите трябва да могат да предложат и вегетарианско меню.

Служителите на фирмите трябва да пазят информацията, която са научили, докато обслужват агентите от ДАНС.

 

ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ОБЩЕСТВЕНИТЕ ПОРЪЧКИ

 

Гаранцията за изпълнение на обществената поръчка може да бъде парична, банкова или застраховка. При Застраховка гаранция не се блокират средства в банка. Освен това, дори може да се получи по-добра цена от банковата гаранция. Инстрейд Застрахователен брокер предлага на българския пазар Застраховка Гаранция (БОНД). Свържете се с нас за професионална консултация и оферта.


top