МВР глези вътрешните министри от ЕС с дегустация на вино

МВР обяви обществена поръчка за вечери и дегустация на вино за колегите на министър Валентин Радев от Европа по време на българското европредседателство догодина.

 

За над 200 хил. лв. кандидат-изпълнителят трябва да организира дегустация на вино за министрите на вътрешните работи на 24 януари 2018 г. На участниците ще бъде предложен и лек бюфет под формата на хапки, “които се съчетават по подходящ начин с предложените вина, като бъде предвидено и евентуално наличие на вегетарианци/вегани сред гостите”.

 

На 25 януари 2018 г. е необходимо да бъде организиран неформален обяд за съпругите на министрите на вътрешните работи в ресторант в София със съвременна европейска кухня. Дамите ще бъдат глезени с четиристепенно меню.

 

До края на председателството МВР ще поръча 20 официални вечери в ресторант с “традиционни български битови етно мотиви, национална кухня и фолклорна програма, включваща изпълнение на живо с песни и танци от различни фолклорни области в Б-я”.

 

Менюто отново ще бъде четиристепенно с “минимални количества” салата (300 гр.), основно ястие (пилешко/телешко/свинско/вегетарианско) – 200 грама, гарнитура – 150 грама, хляб (бял/пълнозърнест/ръжен) – 100 грама, десерт(сладкиш или плодове), ракия – 50 мл. (гроздова/сливова), ½ бутилка вино (бяло/червено/розе), минерална вода – 500 мл. Общият брой вечерящите ще бъде 1 590 души.

 

Отделно от това в рамките на събития, организирани от МВР, ще бъдат проведени и 6 други вечери с 600 участници.

ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ОБЩЕСТВЕНИТЕ ПОРЪЧКИ

 

Гаранцията за изпълнение на обществената поръчка може да бъде парична, банкова или застраховка. При Застраховка гаранция не се блокират средства в банка. Освен това, дори може да се получи по-добра цена от банковата гаранция. Инстрейд Застрахователен брокер предлага на българския пазар Застраховка Гаранция (БОНД). Свържете се с нас за професионална консултация и оферта.


top