Електронните табла в Пловдив със застраховка срещу вандали

Електронните табла с разписанията на рейсовете и цялото оборудване по транспортния проект в Пловдив  ще бъдат застраховани за 58 823 лева. Сумата е посочена в обществената поръчка за избор на застрахователна компания, обявена от община Пловдив.

 

Парите са за две години, а застраховката е задължителна и ще бъде задействана, ако техниката изгори или стане обект на вандалски нападения, съобщава marica.bg.

 

В списъкa на електронното оборудване са включени 41 автомата за продажба на билети на спирките, 677 валидатора, 354 електронни табла на спирките, всички бюра, а също така Център за управление на трафика с обновените кръстовища.

 

Застраховани ще бъдат също така всички общински имоти, служебните автомобили на община Пловдив и общинските звена, а освен това и новите площадки в 12 детски градини. Цялата сума, която бюджетът плаща за две години на застрахователните компании, е 352 941 лева без ДДС.

 

ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ОБЩЕСТВЕНИТЕ ПОРЪЧКИ

 

Гаранцията за изпълнение на обществената поръчка може да бъде парична, банкова или застраховка. При Застраховка гаранция не се блокират средства в банка. Освен това, дори може да се получи по-добра цена от банковата гаранция. Инстрейд Застрахователен брокер предлага на българския пазар Застраховка Гаранция (БОНД). Свържете се с нас за професионална консултация и оферта.


top