Система за видеонаблюдение за 314.6 хил. лв. изграждат във Варна

Система за видеонаблюдение в пешеходни зони, детски заведения, Зоологическата градина и общински сгради въвежда община Варна. Тя е поканила за участие в обществената поръчка 3 компании, с които е сключила рамков договор. Това са “Анди Бг”, “Елит хоум” и Дружеството по закона за задълженията и данъците “Видеонаблюдение Варна”.

 

Стойността на проекта е 314.6 хил. лв. без ДДС. Около една трета от предвиденото финансиране, ще трябва да осигури поставянето на 10 камери и едно записващо устройство във всяка от детските ясли на територията на общината. Там ще бъдат наблюдавани площадките за игра, входовете и коридорите.

 

11 камери пък ще бъдат монтирани в сградата на общината. Няколко от тях ще са около парадния вход на сградата, в салона за обслужване на граждани и заседателната зала на Общинския съвет.

 

Над 20 камери ще бъдат поставени по на бул. “Княз Борис I” и на входа на Морската градина.

 

Срокът за подаване на оферти от потенциалните участници в търга е 12 декември.

 

ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ОБЩЕСТВЕНИТЕ ПОРЪЧКИ

 

Гаранцията за изпълнение на обществената поръчка може да бъде парична, банкова или застраховка. При Застраховка гаранция не се блокират средства в банка. Освен това, дори може да се получи по-добра цена от банковата гаранция. Инстрейд Застрахователен брокер предлага на българския пазар Застраховка Гаранция (БОНД). Свържете се с нас за професионална консултация и оферта.


top