Обществена поръчка за проект на метрото през кв. „Слатина” обяви „Метрополитен”

Обществена поръчка за проект за разширение на метрото в столицата през кв. “Слатина” обяви “Метрополитен”. Предвидени са 2.4 млн. лева от ОП “Транспорт”.

 

Трябва да се направи идеен проект за отклонение на строящата се в момента трета линия на метрото, която ще е между кв. “Овча купел” и бул. “Ботевградско шосе”. Отклонението ще тръгва от станцията при Орлов мост, да минава през кв. “Слатина” и да стига до бул. “Цариградско шосе” в района на Окръжна болница. Цялата дължина на този участък трябва да е около 5600 метра и да има 6 станции.

 

Бъдещите спирки на тази част от метрото трябва да са на кръстовищата на бул. “Гео Милев” с улиците “Черковна”, “Н. Коперник” и “Слатинска”, на пресечката между булевардите “Асен Йорданов” и “Шипченски проход, при зала “Арена Армеец” и до пешеходния подлез на бул. “Цариградско шосе” в района на Окръжна болница.

 

Документи за участие в поръчката се приемат до 15 януари.

 

ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ОБЩЕСТВЕНИТЕ ПОРЪЧКИ

 

Гаранцията за изпълнение на обществената поръчка може да бъде парична, банкова или застраховка. При Застраховка гаранция не се блокират средства в банка. Освен това, дори може да се получи по-добра цена от банковата гаранция. Инстрейд Застрахователен брокер предлага на българския пазар Застраховка Гаранция (БОНД). Свържете се с нас за професионална консултация и оферта.


top