Община Шумен купува 725 “бобъра” за смет

Община Шумен обяви обществена поръчка за закупуване на нови „бобъри” за боклук. 398 750 лв. без ДДС е стойността на поръчката за новите казани за смет, необходими за дейността на ОП „Чистота“.

 

Предишната обществена поръчка беше за 333 500 лв. без ДДС. Но се провали, защото от общината не харесаха казаните на фирмата, която я спечели търга. Затова от общината искат кандидатите да предоставят предварително мостра на кофите за боклук.

 

Общината ще закупи 725 броя съдове за смет. Трябва да са тип „бобър” с вместимост 1100 л, да са метални, с метални капак и педал. Дебелината на стоманената ламарина на корпуса да е не помалка от 1.8 мм, без цинковото покритие.

ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ОБЩЕСТВЕНИТЕ ПОРЪЧКИ

 

Гаранцията за изпълнение на обществената поръчка може да бъде парична, банкова или застраховка. При Застраховка гаранция не се блокират средства в банка. Освен това, дори може да се получи по-добра цена от банковата гаранция. Инстрейд Застрахователен брокер предлага на българския пазар Застраховка Гаранция (БОНД). Свържете се с нас за професионална консултация и оферта.


top