С половин милион лева асфалтират хасковски села

С половин милион лева асфалтират села в община Хасково. За тази сума в края на миналата година е проведена обществена поръчка с предмет „ Ремонтни дейности на улична инфраструктура в селата” и е сключен договор с изпълнител / АБ-АД/.

 

Ще бъдат асфалтирани улици в селата Александрово, Брягово, Горно Войводино, Долно Войводино, Елена. Както и Книжовник, Криво поле, Любеново,Манастир, Мандра, Маслиново,Нова Надежда, Орлово, Подкрепа, Родопи, Стойково, Тракиец и Узунджово.

 

В ход са огледи от специалистите на общината. Като определените участъци за асфалтиране  се съгласуват с кметовете на селата. С предимство са улиците с най-голяма нужда от ремонт, по които има най-голям трафик.

 

Разпределението на средствата за асфалтиране на селата е въз основа на решение № 596 на Общински съвет Хасково за разпределение на капиталовите разходи. Стойността на ремонтите варира от 20 хиляди до 35 хиляди лева за всяко от селата.

 

Предстои обявяване и на друга  обществена поръчка за ремонти по уличната мрежа на останалите села в общината.

ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ОБЩЕСТВЕНИТЕ ПОРЪЧКИ

 

Гаранцията за изпълнение на обществената поръчка може да бъде парична, банкова или застраховка. При Застраховка гаранция не се блокират средства в банка. Освен това, дори може да се получи по-добра цена от банковата гаранция. Инстрейд Застрахователен брокер предлага на българския пазар Застраховка Гаранция (БОНД). Свържете се с нас за професионална консултация и оферта.


top