Община Бургас купува електрически микробус за 65 000 лева

Община Бургас обяви  обществена поръчка за  доставка на нов електрически автомобил – категория N 1. В тази категория попадат електрически микробуси, както и на малки почистващи и товарни превозни средства, задвижвани с ел енергия.

 

Прогнозната стойност на поръчката е 65 000 лева с ДДС.

 

Сред  изискванията са автомобилът да е фабрично нов, неупотребяван, и от модел, който не е спрян от производство. Той трябва да отговаря на технически стандарти в ЕС. Изпълнителят ще трябва да осигури пълно сервизно обслужване за гаранционния срок. Като разходите за транспорт на превозното средство до най–близкия сервиз са за сметка на доставчика.

 

Батерията на возилото трябва да издържа минимум 170 км. Максимална скорост на превозното средства трябва да е мин.80 км/ч., а броят места – 1+1. Трябва да е с климатик, електроуправляеми стъкла, централно заключване, електрически отопляеми странични огледала и радио CD/MP3/USB. Гаранционният срок на автомобила и на батерията трябва да бъде минимум 5 г.

ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ОБЩЕСТВЕНИТЕ ПОРЪЧКИ

 

Гаранцията за изпълнение на обществената поръчка може да бъде парична, банкова или застраховка. При Застраховка гаранция не се блокират средства в банка. Освен това, дори може да се получи по-добра цена от банковата гаранция. Инстрейд Застрахователен брокер предлага на българския пазар Застраховка Гаранция (БОНД). Свържете се с нас за професионална консултация и оферта.


top