Столичният куклен театър – салон „Янко Сакъзов” с основен ремонт

Столичният куклен театър – салон „Янко Сакъзов” ще бъде основно ремонтиран. От Столичната община обявиха обществена поръчка за целта. Стойността на дейностите е 445 738,76 лв. без ДДС.

 

Театърът е обособена част от жилищна сграда с едноетажна пристройка и сутеренна част, разположена на бул.”Янко Сакъзов” 17-19. Частта на театъра се състои от един надземен и един подземен етаж.

 

Предвиждат се подмяна на дървена дограма по северната фасада на кукления театър с нова от PVC профили и стъклопакет. Полагане на външна топлоизолация по стени, подмяна на вратите на помещенията също са сред дейностите по ремонта. Предвижда се монтаж на брави тип антипаник на вратите по пътя на евакуация при брой на хората повече от 100 човека.

 

Ще бъде изградена монолитна открита рампа за достъп от тротоара до откритата тераса пред кукления театър.

 

В настоящият проект е предвидена реконструкция на водопровода след съществуващите три водомерни възли, които са нови и се запазват.

 

Оферти се приемат до 6 юни.

 

ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ОБЩЕСТВЕНИТЕ ПОРЪЧКИ

 

Гаранцията за изпълнение на обществената поръчка може да бъде парична, банкова или застраховка. При Застраховка гаранция не се блокират средства в банка. Освен това, дори може да се получи по-добра цена от банковата гаранция. Инстрейд Застрахователен брокер предлага на българския пазар Застраховка Гаранция (БОНД). Свържете се с нас за професионална консултация и оферта.

 

 


top