Над 250 паркоместа на 5 паркинга правят в Пловдив

Над 250 паркоместа на 5 паркинга в пловдивския район „Южен” ще бъдат изградени, след като районната администрация проведе обществена поръчка. Избрани са 5 различни фирми за петте паркинга, с коти предстои подписване на договори.

 

Стойността на поръчките е между 100 000 и 292 хил. лева Общата стойност на паркингите, които ще бъдат построени, е 872 хил. лева с ДДС.

 

За първия паркинг цената на проекта е 292 хил. лева, а изпълнителят е „Пътинженеринг”. За номерата на „Александър Стамболийски” 68 – 84 е „Водострой Пловдив”, а цената е 203 хил. лева.

 

Пространство с гаражни клетки, което също ще се превърне в паркинг, е на улица „Иван Гарванов” 46. Там се очаква да бъдат направени 42 места за паркиране на автомобили. Изпълнителят е „АПП Инженеринг”, а сумата 152,8 хил. лева.

 

Четвъртият паркинг е на улица „Спартак”. Тама масово се спира по зелените площи, като новото съоръжение ще побира до 50 автомобила и ще струва 99,9 хил. лева. Фирмата, която ще го прави е „Билдървил”.

 

Последната позиция е за изграждането на паркоместа на улица „Асен Христофоров” 2-6. Там проектът ще бъде направен за между 40 и 50 автомобила.  Фирмата изпълнител е „Ситистрой 92”, а сумата е 124,9 хил. лева.

 

ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ОБЩЕСТВЕНИТЕ ПОРЪЧКИ

 

Гаранцията за изпълнение на обществената поръчка може да бъде парична, банкова или застраховка. При Застраховка гаранция не се блокират средства в банка. Освен това, дори може да се получи по-добра цена от банковата гаранция. Инстрейд Застрахователен брокер предлага на българския пазар Застраховка Гаранция (БОНД). Свържете се с нас за професионална консултация и оферта.


top