С още 22 екоавтобуса ще се сдобие столичният градски транспорт

С още 22 автобуса на метан ще се сдобие столичния градски транспорт.  Вече е подписан договорът между “Българска Автомобилна Индустрия” ЕАД  и общинската фирма “Столичен автотранспорт”.

 

Дружеството спечели обявената в началото на 2018 г. обществена поръчка за доставката на нови единични газови автобуси и специализирано оборудване към тях. Тя е част от провежданата политика на Столичната община за подмяната на старите автобуси с по-екологичен транспорт.

 

Новите автобуси ще бъдат доставени до края на годината. Те са произведени от китайската фирма YUTONG. Тази марка е позната у нас повече от две години, след като достави първите си автобуси за столицата.

 

През април беше подписан договор за доставка и на първите 100% електрически автобуса YUTONG. И до края на 2018-а софиянци ще имат възможност сами да се убедят в ползите от тяхното въвеждане и използване.

 

ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ОБЩЕСТВЕНИТЕ ПОРЪЧКИ

 

Гаранцията за изпълнение на обществената поръчка може да бъде парична, банкова или застраховка. При Застраховка гаранция не се блокират средства в банка. Освен това, дори може да се получи по-добра цена от банковата гаранция. Инстрейд Застрахователен брокер предлага на българския пазар Застраховка Гаранция (БОНД). Свържете се с нас за професионална консултация и оферта.


top