Търси се автомивка за депутатските автомобили

Търси се автомивка, където служебните автомобили към парламента да бъдат почиствани. Администрацията на Народното събрание обяви обществена поръчка за целта. Тя е на стойност 78 000 лева. Договорът ще е за две години.

 

98 са колите,  за които трябва да предоставят пълно обслужване.  78 са леки коли, а 22 – микробуси и джипове.

 

Почистването трябва да включва външно миене. Както и вътрешно – прахосмукачка, почистване на стъкла, табло, пране на стелки, врати, седалки, включително и на багажника, както и миене на двигател и машинно пастиране.

 

 

 

Служебните автомобили на НС се приемат за почистване без предварителна заявка и с приоритет до 10 минути след пристигането на колата. Изпълнителят трябва да осигури и място, където шофьорите да изчакат.

 

Крайният срок за подаване на оферти е 17 юли.

 

ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ОБЩЕСТВЕНИТЕ ПОРЪЧКИ

 

Гаранцията за изпълнение на обществената поръчка може да бъде парична, банкова или застраховка. При Застраховка гаранция не се блокират средства в банка. Освен това, дори може да се получи по-добра цена от банковата гаранция. Инстрейд Застрахователен брокер предлага на българския пазар Застраховка Гаранция (БОНД). Свържете се с нас за професионална консултация и оферта.


top