Столична община ще купи 10 автобуса за линиите до Витоша

Столична община ще обяви обществена поръчка за закупуването на 10 реновирани дизелови автобуса . Те ще се движат по линиите до Витоша.

 

Новите автобуси  ще заменят изцяло амортизираните превозни средства, които се движат по линии 63,163 и 66. Това каза зам.-кметът на София Евгени Крусев при проверка на редовността и обслужването на линия 63.

 

Автобусите ще бъдат съобразени с особеностите на маршрута по трите линии с по-голям брой седалки, тъй като се пътува по-дълго и теренът е планински.  Те ще бъдат с ръчни скоростни кутии и дизелови двигатели.

 

Обществената поръчка за доставка ще бъде обявена през август. Очаква се превозните средства да бъдат доставени прeз зимата.

 

ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ОБЩЕСТВЕНИТЕ ПОРЪЧКИ

 

Гаранцията за изпълнение на обществената поръчка може да бъде парична, банкова или застраховка. При Застраховка гаранция не се блокират средства в банка. Освен това, дори може да се получи по-добра цена от банковата гаранция. Инстрейд Застрахователен брокер предлага на българския пазар Застраховка Гаранция (БОНД). Свържете се с нас за професионална консултация и оферта.


top