Община Велико Търново обяви поръчка за платформа за електронна търговия

Община Велико Търново обяви обществена поръчка за платформа за електронна търговия.Стойността й е 226 306 лв. с ДДС.

 

Целта е малките и средни предприятия, занаятчии и фермери от България и Румъния да могат онлайн да предлагат своите продукти. Използването на интернет платформата ще бъде достъпно от целия свят. А през първите три години ще бъде безплатно за потребителите.

 

Обществената поръчка бе обявена още в началото на годината, но временно бе спряна. Тя е част от проекта “FairDeal” – мрежа от платформи за бърза доставка на продукти в района на трансграничното сътрудничество.

 

Софтуерната платформа ще предоставя възможност за управление на електронен портфейл за своите клиенти. Както и разнообразни възможности за плащане на избраните продукти, улеснявайки купувачите и продавачите – малки и средни предприятия, местни занаятчии и фермери.

 

Крайният срок за подаване на офертите е 8 октомври.

 

ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ОБЩЕСТВЕНИТЕ ПОРЪЧКИ

 

Гаранцията за изпълнение на обществената поръчка може да бъде парична, банкова или застраховка. При Застраховка гаранция не се блокират средства в банка. Освен това, дори може да се получи по-добра цена от банковата гаранция. Инстрейд Застрахователен брокер предлага на българския пазар Застраховка Гаранция (БОНД). Свържете се с нас за професионална консултация и оферта.

 

 


top