Търговският регистър със спешна поръчка за 190 хил. лв. без ДДС

Търговският регистър, който с 19-дневния си срив през август причини огромни щети на бизнеса, отново е в рискова ситуация, ако се съди по обявена спешна обществена поръчка.

 

На Агенцията по вписванията й трябват незабавно поне 120 терабайта дисково пространство за съхранение на данните, за да не блокира регистърът след 20 дни.

 

Агенцията обявява поръчката в последния възможен момент, като вместо конкурс минава на процедурата с директни покани и чака оферти до сряда, съобщава в. „Сега”.

 

“Всяко отлагане на доставката е свързано със значими рискове от последващо блокиране на търговския оборот в страната”, пише в обявата за обществената поръчка.

 

Покана да дадат оферти са пратени на 4 фирми – “Сиенсис” АД, ССАРМ ЕООД, “Парафлоу Комуникейшънс” ООД и “Телелинк бизнес сървисис” ЕАД.

 

Прогнозната цена е 190 хил. лв. без ДДС.

 

ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ОБЩЕСТВЕНИТЕ ПОРЪЧКИ

 

Гаранцията за изпълнение на обществената поръчка може да бъде парична, банкова или застраховка. При Застраховка гаранция не се блокират средства в банка. Освен това, дори може да се получи по-добра цена от банковата гаранция. Инстрейд Застрахователен брокер предлага на българския пазар Застраховка Гаранция (БОНД). Свържете се с нас за професионална консултация и оферта.

 

 


top