Община Пловдив дава 3 млн. лв. за подземни контейнери

Община Пловдив обяви поръчка за доставка и монтаж на подземни контейнери за битови отпадъци. Кофите за смет ще бъде вкарани под земята срещу 3 милиона лева.

 

Подземните кошове за боклук ще бъдат поставени главно в централната градска част, като входа на Цар-Симеоновата градина от ул. „Гладстон“, както и по и ул. „Христо Г. Данов” между Джумаята и Дондуковата градина.

 

Срокът на процедурата е 3 г.

 

Ефектът, който отчетоха от градската администрация от първите подземни контейнери в Пловдив, изградени на ул. „Отец Паисий“, е добър. Освен че визуално се вписват в пейзажа на отсечката, около тях вече не се трупат отпадъци от търговските обекти на Главната и нейните пресечки.

 

ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ОБЩЕСТВЕНИТЕ ПОРЪЧКИ

 

Гаранцията за изпълнение на обществената поръчка може да бъде парична, банкова или застраховка. При Застраховка гаранция не се блокират средства в банка. Освен това, дори може да се получи по-добра цена от банковата гаранция. Инстрейд Застрахователен брокер предлага на българския пазар Застраховка Гаранция (БОНД). Свържете се с нас за професионална консултация и оферта.

 

 


top