Община Хасково дава над 275 000 лв. за ремонти

Община Хасково сключи договори с 4 фирми за текущи ремонти за над 275 000 лв. Договорите са сключени след провеждане на обществена поръчка, съобщават от кметството.

 

“Строй ГСТ” – Димитровград е с договор за над 73 000 лв. за ремонти в детските градини в селата Мандра, Войводово, Динево, Книжовник, Криво поле, Малево и Стамболийски. Там е предвидена смяна на дограма и ремонт на покриви.

 

“Водно строителство” – Хасково е изпълнителят на ремонти за близо 78 000 лв. Предвидени са подмяна на дограма в детската градина в село Узунджово, детска градина 1 “Ян Бибиян” в Хасково, ремонт на санитарни възли и част от двора в детска градина “Зорница”, сграда “Незабравка”.

 

Повече от 66 000 лв. ще струват ремонтите извършени от “Анико” ЕООД. Те ще подменят дограмата и ще пребоядисат помещенията в яслената група на 22 детска градина, освен това ще бъде направен ремонт на покрива на сградата на здравната служба в квартал “Болярово” и здравната служба в село Книжовник. Ще се ремонтират параклисът под статуята “Св. Богородица”, камбанарията до него и санитарни помещения. Предвиден е ремонт на покрив и фасада на театър “Иван Димов” и др.

 

Над 57 000 лв. е договорът с фирма ЕТ “АС-СТРОЙ-Янко Славчев” за обновяване на покривите на зала “Дружба”, ниското тяло на сградата и този на читалище “Заря”.

 

Част от ремонтите вече започнаха.

 

ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ОБЩЕСТВЕНИТЕ ПОРЪЧКИ

 

Гаранцията за изпълнение на обществената поръчка може да бъде парична, банкова или застраховка. При Застраховка гаранция не се блокират средства в банка. Освен това, дори може да се получи по-добра цена от банковата гаранция. Инстрейд Застрахователен брокер предлага на българския пазар Застраховка Гаранция (БОНД). Свържете се с нас за професионална консултация и оферта.

 


top