Община Пловдив дава над 3.2 млн. лв. за гориво

Община Пловдив ще изхарчи над 3, 2 млн. лв. през следващите 2 години за гориво на служебните си автомобили. Това става ясно от обявената от местната управа обществена поръчка.

 

Избраният изпълнител ще трябва да достави през 2019 и 2020 година до ведомствената бензиностанция на ул. “Модър” в града над 250 000 литра автомобилен бензин и 1 242 000 литра дизелово гориво. От там шофьорите зареждат колите на администрацията. Освен това, поръчката включва и доставки на дизелово гориво за отопление.

 

Поръчката обхваща целия общинския автопарк.Това са служебните возила, камиони, машини и техника като резачки, косачки и т.н. на общинските предприятия “Чистота”, “Градини и паркове”, Общинска охрана”, “Паркиране и репатриране” и “Траурни дейности”.

 

Със служебни автомобили разполагат кметът на Пловдив Иван Тотев, заместниците на градоначалника в Голяма Община, някои от директорите на ОП-тата, както и 6-та районни кметове.

 

ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ОБЩЕСТВЕНИТЕ ПОРЪЧКИ

 

Гаранцията за изпълнение на обществената поръчка може да бъде парична, банкова или застраховка. При Застраховка гаранция не се блокират средства в банка. Освен това, дори може да се получи по-добра цена от банковата гаранция. Инстрейд Застрахователен брокер предлага на българския пазар Застраховка Гаранция (БОНД). Свържете се с нас за професионална консултация и оферта.

 


top