Ремонтират лекоатлетическата зала СК „Простор” в Добрич

Ремонтират лекоатлетическата зала СК „Простор” в Добрич. Днес спортният министър Красен Кралев пристига в града, за да даде старт на ремонтните дейности.

След проведена обществена поръчка от Министерството на младежта и спорта бе определен изпълнител на ремонта.  Стойността на поръчката е 307 764 лева.

Ремонтните дейности са с предмет „Обновяване и ремонт на настилка на лекоатлетическа зала, част от спортна зала „Добротица“. 

Средствата ще бъдат изразходвани за подмяна на настилката в лекоатлетическата зала и доставка и монтаж на спортно оборудване в сектора за тласкане на гюлле.

Добрич традиционно е домакин в последните няколко години на подготовката на републиканските първенства по лека атлетика за състезателите от всички възрасти.

ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ОБЩЕСТВЕНИТЕ ПОРЪЧКИ

Гаранцията за изпълнение на обществената поръчка може да бъде парична, банкова или застраховка. При Застраховка гаранция не се блокират средства в банка. Освен това, дори може да се получи по-добра цена от банковата гаранция. Инстрейд Застрахователен брокер предлага на българския пазар Застраховка Гаранция (БОНД). Свържете се с нас за професионална консултация и оферта.


top