Пловдив ще има въжен тролей


Пловдив ще има въжен тролей. Трасето му ще е не по-малко от 10 м. Той ще е една от атракциите на новата детска площадка, която ще бъде изградена в парк “Лаута”.

Изграждането на въжената линия е част от обществена поръчка за площадки за игра и спорт на открито и площадки за свободно разхождане на домашни кучета на Община Пловдив.

Стойността на поръчката е за 2 000 000 лева без ДДС.

Детските съоръжения трябва да са многофункционални, подходящи за игра на повече деца от различни възрастови групи и интереси. Площадките за спорт ще са с многофункционални спортни модулни комплекси. Площадките за домашни любимци пък ще представляват обособени места за разходка на свободно пуснати кучета без поводи и намордници.

ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ОБЩЕСТВЕНИТЕ ПОРЪЧКИ

Гаранцията за изпълнение на обществената поръчка може да бъде парична, банкова или застраховка. При Застраховка гаранция не се блокират средства в банка. Освен това, дори може да се получи по-добра цена от банковата гаранция. Инстрейд Застрахователен брокер предлага на българския пазар Застраховка Гаранция (БОНД). Свържете се с нас за професионална консултация и оферта.


top