АПИ пусна поръчка за надзор на лот от “Струма”

АПИ стартира обществената поръчка за избор на изпълнител на строителния надзор при проектирането и изграждането на платното за София на автомагистрала “Струма”, в участъка Крупник – Кресна. Това е платното, което ще преминава източно от Кресненското дефиле по ново трасе.

Кандидатите могат да подават офертите си до 4 юли 2019 г.

Стойността на поръчката е почти 21,9 млн. лв. без ДДС. Проектът се съфинансира от Кохезионния фонд на Европейския съюз и националния бюджет чрез ОП “Транспорт и транспортна инфраструктура” 2014-2020 г.

В момента АПИ провежда обществените поръчки за избор на изпълнители на проектирането и строителството на двата участъка и тръжната комисия разглежда документите на кандидатите.

Общата дължина на отсечката Крупник – Кресна, лот 3.2.1 и лот 3.2.2, е 23,6 км. Ще бъдат изградени 7 тунела, 21 виадукта, 4 пътни възела, 12 надлеза и подлеза.

Индикативната стойност на поръчката за строителен надзор на лот 3.2.1 e 11 119 907 лв. без ДДС, а на лот 3.2.2 е 10 763 130 лв. без ДДС.

ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ОБЩЕСТВЕНИТЕ ПОРЪЧКИ

Гаранцията за изпълнение на обществената поръчка може да бъде парична, банкова или застраховка. При Застраховка гаранция не се блокират средства в банка. Освен това, дори може да се получи по-добра цена от банковата гаранция. Инстрейд Застрахователен брокер предлага на българския пазар Застраховка Гаранция (БОНД). Свържете се с нас за професионална консултация и оферта.


top