Община Пловдив дава 400 хил. лв. за пасарелка

Община Пловдив обяви обществена поръчка за проектирането и изграждането на пасарелка до Колодрума. Пешеходното съоръжение трябва да свързва спортната зала с паркинга на ритейл парка от другата страна на булеварда.

378 000 лева с ДДС ще струва  изграждане на пешеходен надлез.

Към момента вървят три обществени поръчки за 1 над млн. лева за  инфраструктурата край спортната зала .

В ход е и поръчка за изграждането на паркинг от 13 дка на един от свободните терени край спортната зала. Поръчката обаче бе върната в начален етап от КЗК, след жалба от втората класирана фирма – „Запраянови – 03“. Тя е дала по-изгодната оферта, но комисията от градските власти са дали договора на „Драгиев и Ко“. Сумата за паркинга е над 550 хил. лева.

Пусната е и обществена поръчка за изграждането на автоматизирана паркинг система и система за визуализация на свободните паркоместа за паркинга на Колодрума. Тя е на стойност от 55 хил. лева. В условията е  записано, че тя трябва да осигури пропускливост  от 150 автомобила на час за всеки вход/изход.

ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ОБЩЕСТВЕНИТЕ ПОРЪЧКИ

Гаранцията за изпълнение на обществената поръчка може да бъде парична, банкова или застраховка. При Застраховка гаранция не се блокират средства в банка. Освен това, дори може да се получи по-добра цена от банковата гаранция. Инстрейд Застрахователен брокер предлага на българския пазар Застраховка Гаранция (БОНД). Свържете се с нас за професионална консултация и оферта.


top