Община Хасково пусна поръчка за ремонт на Дома на покойника


Община Хасково откри процедура за обществена поръчка за ремонт на Дом на покойника в кв. „Македонски”. Това се случва след години отлагане и неволи за хората от кварталите в южната част на Хасково.

 Максималната стойност на поръчката не може да надвишава 139 363,36 лв. без ДДС.

Предвижда се извършването на ремонт на покрива и фасадата на сградата. Включва подмяна на метална остъклена конструкция, монтирана върху покрива, цялостна подмяна на хидроизолацията, включваща всички необходими технологични дейности – замазка, грундиране, направа на холкери и др.

Ще се подмени капандурата на покрива. Предвиждат се следните тенекеджийски работи – подмяна на воронки и обшивки по покрив. Ремонтните дейности по фасадата включват демонтаж на компрометирана облицовка от варовик и изпълнение на нова такава. Предвижда се шприцоване със силен циментов разтвор на всички стоманобетонови елементи – козирки на сградата с обрушен бетон и оголена армировка. Предвижда се цялостна подмяна на дограмата на сградата, като новопредвидената е от алуминиев профил с прекъснат термомост и двоен стъклопакет. За изпълнението на  строително – монтажните работи е предвидено направата и развалянето на фасадно инвентарно скеле.

Срокът за кандидатстване е 15 август.

ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ОБЩЕСТВЕНИТЕ ПОРЪЧКИ

Гаранцията за изпълнение на обществената поръчка може да бъде парична, банкова или застраховка. При Застраховка гаранция не се блокират средства в банка. Освен това, дори може да се получи по-добра цена от банковата гаранция. Инстрейд Застрахователен брокер предлага на българския пазар Застраховка Гаранция (БОНД). Свържете се с нас за професионална консултация и оферта.


top