АПИ пуска поръчка за ремонт на пътна връзка

АПИ стартира обществена поръчка за изпълнител на ремонта на 4.607 км от път ІІІ-4904 (О. п. Разград – Кубрат) – жп гара Разград-(Разград-Дянково). Това съобщиха от пресцентъра на Агенцията.

Началото на участъка започва при отклонението за път II-49 Търговище – Разград, а краят е при кръстовището с пътя Разград – Дянково. Третокласният път е с важно значение за транзитните потоци и е основна връзка за Северната промишлена зона на гр. Разград.

Индикативната стойност на проекта е 2 813 279.17 лв. без ДДС, а средствата са от бюджета на АПИ. Предвижда се рехабилитация и реконструкция на пътната настилка, нова маркировка и попълване на вертикалната сигнализация. Максималният срок за изпълнение на строителните работи е 10 месеца.

Кандидатите могат да подават оферти до 24 октомври 2019 г.

ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ОБЩЕСТВЕНИТЕ ПОРЪЧКИ

Гаранцията за изпълнение на обществената поръчка може да бъде парична, банкова или застраховка. При Застраховка гаранция не се блокират средства в банка. Освен това, дори може да се получи по-добра цена от банковата гаранция. Инстрейд Застрахователен брокер предлага на българския пазар Застраховка Гаранция (БОНД). Свържете се с нас за професионална консултация и оферта.


top