Столична община с поръчка за кафе и солети в изборния ден


Столична община обяви обществена поръчка, с която търси кой да достави храна и напитки за участниците в броенето на изборния резултат на местния вот на 27 октомври и в деня на балотажите – 3 ноември.

Прогнозната цена е 350 000 лв. без ДДС, а очакваният брой хора, ангажирани в двете изборни нощи, е приблизително 5300 души.

Участниците в обработката на протоколите на секционните избирателни комисии (СИК) и приемо-предаването на книжата от вота, представителите на Общинската избирателна комисия (ОИК) и СИК, които участват в процеса и техническият персонал се очаква да имат на разположение сандвичи, вафли, кроасани, чипс, пуканки и солети. Тонизиращите напитки са вода, кафе и безалкохолно.

Срокът за изпълнение на договора е 5 ноември.

ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ОБЩЕСТВЕНИТЕ ПОРЪЧКИ

Гаранцията за изпълнение на обществената поръчка може да бъде парична, банкова или застраховка. При Застраховка гаранция не се блокират средства в банка. Освен това, дори може да се получи по-добра цена от банковата гаранция. Инстрейд Застрахователен брокер предлага на българския пазар Застраховка Гаранция (БОНД). Свържете се с нас за професионална консултация и оферта.


top