Община Велико Търново купува три електробуса

Община Велико Търново купува три електробуса, с които ще се обслужва нова туристическа градска линия. Предвиденият бюджет е един милион и 600 хиляди лева.

В обществената поръчка, обявена от общинското дружество „Паркинги и гаражи“, се посочва изискване електробусите да имат до 60 седящи места и да могат да изминават с едно зареждане поне 250 километра.

Електробусите са част от проекта за интегриран градски транспорт на Велико Търново. Екологичният градски транспорт ще свързва бъдещия буферен паркинг в бившето Сержантско училище, ще минава покрай всички основни туристически забележителност и ще стига до историческата гара „Трапезица“.

ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ОБЩЕСТВЕНИТЕ ПОРЪЧКИ

Гаранцията за изпълнение на обществената поръчка може да бъде парична, банкова или застраховка. При Застраховка гаранция не се блокират средства в банка. Освен това, дори може да се получи по-добра цена от банковата гаранция. Инстрейд Застрахователен брокер предлага на българския пазар Застраховка Гаранция (БОНД). Свържете се с нас за професионална консултация и оферта.


top