Преобразяват парк в Свиленград

Преобразяват парк „Сухата река” в Свиленград. Паркът ще бъде превърнат в зелена зона с детски екокътове и зони за отдих по трансграничен проект на общината.

С 549 245 лв. върху общинския имот с площ от 5173 кв.м, между ул. „Васил Левски” и ул. „Хр. Шишманов”, ще има нова зеленина, площадки и др.

Ремонтите в „Сухата река“ са част от проекта  “Green Urban Territory – better place to live”, в който си партнират четири общини от Българи и Гърция, нашите са Свиленград и Любимец. Четирите общини си разделят 1,140 млн. евро.

Кандидатите трябва да подадат документи до 16 декември. Срокът за изпълнение е 180 дни, става ясно от обявената обществена поръчка.

ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ОБЩЕСТВЕНИТЕ ПОРЪЧКИ

Гаранцията за изпълнение на обществената поръчка може да бъде парична, банкова или застраховка. При Застраховка гаранция не се блокират средства в банка. Освен това, дори може да се получи по-добра цена от банковата гаранция. Инстрейд Застрахователен брокер предлага на българския пазар Застраховка Гаранция (БОНД). Свържете се с нас за професионална консултация и оферта.


top