Строят спортен комплекс в Ивайловград

Строят спортен комплекс за 1 225 161 лв. в Ивайловград. Общината обяви обществена поръчка за изпълнител за извършване на строително-монтажни работи.

Комплексът ще е в кв. „Лъджа“ и ще е разположен на площ 10 129 кв. м, ще има  игрища за  баскетбол и волейбол, на които ще се провеждат турнири. Ще разполага още с футболно игрище с трибуни, както и с такива за мини футбол и тенис.  Комплексът ще има още мултифункционална писта, кафе- бар, детска площадка, както и открит фитнес.

Мераклиите да построят спортното съоръжение трябва да кандидатства до 16 т.м.  Сред изискванията към строителя е да е изпълнил поне една подобна база през последните 3 г. 

ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ОБЩЕСТВЕНИТЕ ПОРЪЧКИ

Гаранцията за изпълнение на обществената поръчка може да бъде парична, банкова или застраховка. При Застраховка гаранция не се блокират средства в банка. Освен това, дори може да се получи по-добра цена от банковата гаранция. Инстрейд Застрахователен брокер предлага на българския пазар Застраховка Гаранция (БОНД). Свържете се с нас за професионална консултация и оферта.


top