Модерни светофари и инфотабла слагат във Велико Търново

Модерни светофари ще бдят над 4 кръстовища във Велико Търново. С над 250 000 лв. ще бъдат монтирани и електронни информационни табла на част от автобусните спирки в града. Средствата са по проекта за интегриран градски транспорт, а до края на годината тече процедурата за избор на изпълнител по обявената обществена поръчка.

Информационни табла ще има само на 22 спирки, които са най-натоварени, а целта е да се подобрят транспортната среда и информираността на гражданите, ползващи градски транспорт. Със средствата ще бъде изградена система, която съдържа светлинни табла на спирките, известяващи за времето до пристигане на следващото превозно средство и ще се захранват от слънцето. За закупуването и монтажа на таблата са заложени близо 70 000 лв. с ДДС.

Над 183 000 лв. с ДДС са предвидени за модернизацията на светофарите на кръстовищата на ул.“Никола Габровски”; ул. “Славянска”, ул. “Никола Габровски”; ул. “Георги Измирлиев”, ул. “Магистрална” ; ул. “Мармарлийска” и светофарно регулиране на движението на пешеходната пътека на улица “България” №1 (на входа на Кооперативния пазар).

ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ОБЩЕСТВЕНИТЕ ПОРЪЧКИ

Гаранцията за изпълнение на обществената поръчка може да бъде парична, банкова или застраховка. При Застраховка гаранция не се блокират средства в банка. Освен това, дори може да се получи по-добра цена от банковата гаранция. Инстрейд Застрахователен брокер предлага на българския пазар Застраховка Гаранция (БОНД). Свържете се с нас за професионална консултация и оферта.


top